ADO International

 

ADO heeft een mooie collectie kamerhoge transparante stoffen onder het label Selection.
Deze fijne, transparante stoffen hangen zonder naden voor uw raam. Hierdoor vormt het gordijn een geheel.
De naden zitten onzichtbaar aan de bovenzijde en aan de zijkanten. Doordat de breedte oneindig is, heeft ADO voor elk type raam een passend gordijn.
 

Het is niet alleen mooier maar ook voordeliger. De standaard breedte van een niet kamerhoog gordijn is 140 cm. Stoffen worden verkocht per strekkende meter. Bij kamerhoog is de standaardafmeting 260 tot 300 cm. U krijgt dus twee keer zoveel stof voor hetzelfde geld!
 
Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid, daarom is de juiste stof en de juiste kleur van groot belang. Doordat ADO kamerhoge stoffen levert, hangen de gordijnen zonder naden voor uw raam. Hierdoor vormt het gordijn een geheel. De naden zitten onzichtbaar aan de bovenzijde en aan de zijkanten.
 
Het is ook vaak voordeliger dan breedtestoffen, want de stof wordt per strekkende meter verkocht. Een niet kamerhoog gordijn is standaard 140 cm breed. Een kamerhoog gordijn is in verschillende hoogtes leverbaar, dus u krijgt veel meer stof voor hetzelfde geld! Bovendien is er geen patroonverlies.
 
ADO kamerhoge overgordijnen zijn gegarandeerd kleurecht en zo goed als krimpvrij. Ook na vele keren wassen.
 
Maak vrijblijvend een afspraak bij RDC Stoffering en laat u goed adviseren op het gebied van ADO.
 

Leemidden 26
2678 ME DE LIER
Tel: 0174-443013
Fax: 0174-443106


Contact

Naam:

Email:

Bericht: