Luxaflex

 

Meer dan 50 jaar na de oprichting zet Luxaflex® de traditie nog altijd voort om de beste, nieuwste en interessantste producten voor raambekleding in heel de wereld op de markt te brengen. De eerste horizontale jaloezieën van Luxaflex® werden in 1951 gelanceerd, gevolgd door een eindeloze reeks innovatieve en trendy producten.
 

 
Vandaag de dag omvat de collectie een grote verscheidenheid aan prachtige horizontale en verticale jaloezieën, maar ook een uitgebreide reeks andere producten, zoals onze Plissé en Duette® Shades, echte bestsellers, Silhouette® Shades, Roman Shades en Rolgordijnen en sinds kort de revolutionaire nieuwe Facette® Shades.
 
Als erkend marktleider wil Luxaflex® de branche stimuleren. Elk jaar lanceert Luxaflex® inventieve nieuwe producten, kleuren en design opties om een collectie te creëren die zowel tijdloos als enorm modebewust is.
Ooit begonnen met een selectie van 25 kleuren, heeft Luxaflex® het aantal opties uitgebreid tot meer dan 215, met keuze uit honderden additionele stoffen, materialen, texturen en bedieningsmechanismen in bijpassende kleuren.
 
 
 
 
 
Maak vrijblijvend een afspraak bij RDC Stoffering en laat u goed adviseren op het gebied van Luxaflex.