Parade Tapijt

 

U heeft plannen met uw vloer. U wilt een vloerbedekking die rust en intimiteit brengt.
Die warmte en behaaglijkheid uitstraalt en die bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien. Een vloerbedekking die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur.
 

 
Parade heeft het tapijt om uw plannen te realiseren. Al meer dan 200 jaar zet Parade met haar kleur- en structuurexpertise de toon. Niet voor niets is Parade marktleider op het gebied van textiele vloerbedekking in de consumentenmarkt in Nederland.
 
Het complete productenscala is zo kleurrijk en veelzijdig, dat uw wensen altijd over de volle breedte worden vervuld. Met een synthetische of wollen kwaliteit. Met een strakke, korte lussenpool of een zwierig dynamische hoogpool die de zon laat spelen met de dynamische vleug van het tapijt. In de Parade collectie vindt u het allemaal. In de mooiste en modernste kleuren. Veelal ook op 500 centimeter breed, zodat er minder kans op naden is. En in een topkwaliteit die u jarenlang onbezorgd woonplezier geeft. Dat is Parade Tapijt, trendsetter in modern-klassiek wonen.
 
Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten op het gebied van Parade tapijt en laat u inspireren!
 

Leemidden 26
2678 ME DE LIER
Tel: 0174-443013
Fax: 0174-443106


Contact

Naam:

Email:

Bericht: